Aldee, Auto- Truck- & Traileronderdelen Logistieke Dienstverlening

Voor auto-, motor, vrachtwagen- en/of traileronderdelen én (speciaal) gereedschap kunt u terecht op onze uitgebreide webshop.

In onze webshop vindt u alle soorten gereedschap van gerenommeerde merken als Channellock/ Midlock/ Laser / Rodac luchtgereedschap, waar wij exclusief dealer van zijn.Verder leveren wij ook gereedschap van o.a. Stahlwille / Beta / Gedore / Facom / Sonic / SP Tools. Door onze jarenlange ervaring en contacten kunnen we ook ander niet genoemd gereedschap wellicht voor u regelen.

Wij zijn onze webshop continue aan het uitbreiden, toch kan het voorkomen dat uw gereedschap er (nog) niet tussen staat. Laat ons dat dan alstublieft weten, zodat wij daar gelijk actie op kunnen ondernemen. Bekijk hier in onze webshop

Brandpreventie Aldee

Omdat veiligheid en preventie vooraan staan in de transport-, automotive- on & offshore sector, verkopen wij diverse soorten brandblussers van Prymaxx met hun uitzonderlijke eigenschappen, zoals 10 jaar garantie en zelf de jaarlijkse keuringen doen. Prymaxx brandblussers zijn ook zeer geschikt voor de particuliere markt, bijvoorbeeld de pleziervaart, vouwwagen, caravan, camper, auto of gewoon bij u thuis en in de keuken. Kijk hier voor meer informatie over Prymaxx

Truck- en traileronderdelen

Aldee is tevens exclusief dealer van Diesel Technic, één van de grootste aanbieders van onderdelen voor bedrijfsvoertuigen die middels een uitgebreid dealernetwerk in meer dan 150 landen actief is. Kijk hier voor meer informatie.

Buurtpreventie borden (Whatsapp)

Sinds het ontstaan van de buurtpreventie (Whatsapp) gebieden, verzorgen wij hier de borden voor. De mogelijkheden zijn bijna onbeperkt. Tot een standaard reflectie bord tot een Ultimate Sign, hoogste kwaliteit op duurzaamheid en refelctie. Omdat er zoveel mogelijk is, hebben we dit niet in onze webshop staan. Diverse gemeenten en wijkverenigingen hebben de weg naar ons al gevonden.

Wilt u meer informatie, neem dan gerust contact met ons op. Ga hier naar onze contactpagina

Logistieke dienstverlening Aldee

Voor logistieke dienstverlening kunt u ons inschakelen als u plotseling om personeel verlegen zit en geen gebruik wilt maken van een uitzendbureau.

U kunt ons inschakelen als chauffeur op één van uw eigen voertuigen of gebruik maken van de bestelauto van Aldee.

Wilt u meer informatie, neem dan gerust contact met ons op. Ga hier naar onze contactpagina

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen